• Tuesday, September 20th, 2016

Follow us on Twitter Save to Google Bookmarks   Share

Adding a curved sliding patio door to their Victorian home in Epping Forest has added impact, opened up views to the garden and created a highly-valued new living space for Nick Bowman and his partner Anne.

Fed up with a lack of natural light in their kitchen and a conservatory that suffered from temperature extremes, the couple decided to demolish the conservatory and back wall to build an extension incorporating a 7.19 metre-wide curved sliding door supplied and installed by Balconette.

Curved Glass Doors

Curved Glass Sliding Doors Conservatory

Read more about Curved Glass Doors in Epping Forest >

Read more:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

css.php