Chat with us, powered by LiveChat

• Tuesday, July 07th, 2020

Follow us on Twitter Save to Google Bookmarks   Share

Extending what was originally a 1950s bungalow to include an external balcony supplied by Balconette has created a light-filled home and opened up parkland views for Hugh and Julie Whitehead.

Aerofoil Glass Balustrade in Hampshire

Refurbishment of the west-facing Hampshire property has expanded the first-floor landing, with space for a dining table from where they can take in ‘great views in all directions’ towards the South Downs National Park.

While obtaining planning permission for the balcony was not easy due to the property’s national park location, Hugh believes that the ‘minimalist’ design of Balconette’s balustrading system was a key factor in consent being granted.

House Before RenovationHampshire house before renovation

Glass Balustrade Renovation in Hampshire >

Read more:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

css.php